Tømrere med mængder af erfaring

Tømrer Silkeborg

Tømrer i Silkeborg med et omfangsrigt net af professionelle og dygtige samarbejdspartnere. Som et resultat er de et godt tegn på kvalitet og kan til tider involvere kunden i hele byggeperioden for at opnå det mest ideelle udfald. Indehaveren af denne tømrermester, Caspar Vestergaard, har været inden for tømrerfaget siden 1995. Han er uddannet som tømmerhandler, tømrer, energivejleder og arbejdsmiljøkoordinater, hvilket også spiller ind på lister over diverse arbejdsområder, som omfatter tømrerarbejde, blikkenslagerarbejde, hovedentrepriser og energivejledning. Tømrerfirmaet blev senere etableret i 2002 og har været i gang lige siden.

Kunden som byggestyrer

En overordnet arbejdsfilosofi er et fokus på kvalitet, æstetik og tryghed for kunden. Det er af yderste vigtighed at skabe den rette funktionalitet og danne et sammenhængende design, således at kunden/familien kan føle sig tilpas og tryg. For at følge i tråd med temaet om tryghed elsker indehaveren kundekontakt og søger at inddrage dem i bygningsprocessen på bedst mulig vis. Derfor har de, hvad der kaldes for hovedentrepriser. De beskriver det som at have kunden som byggestyrer. Kunden skal i så fald formidle sine ønsker til håndværkerne, der dernæst klarer resten af arbejdet. Der tilbydes hjælp til byggestyringen, sådan at et bedre flow kan fastholdes. Selv større opgaver kan byggestyres på baggrund af indehaverens uddannelse i arbejdsmiljøkoordination. Hans opgave der er at sikre, at arbejdsmiljølovgivningen overholdes. Hvad, de går ind for, er kvalitetsarbejde til enhver tid.
Tømrer Silkeborg

Tømrerafdelingen

Selve tømrerafdelingen består af 4 kompetente og erfarne danske tømrersvende og 1 arbejdsmand. De besidder egne stilladser og disse stilladser kan lejes til personlige projekter. De hjælper endda med at sætte det op. Holdet er blevet Velux Dagslysrådgiver, hvilket indebærer at hjælpe kunder med at se muligheder for lys og alskens markiser, gardiner og mere. Alle er efteruddannede og sørger for at holde sig opdateret med de rigtige byggemetoder og materialevalg. Et godkendt Kvalitetssikringsmateriale afleveres efter opgavens afslutning.