Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som mennesker men også vores miljø.
enormt mange har måske stået med to forskellige ting i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har ikke lige så enormt mange skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige burde overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. enormt mange virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i lille eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et fantastisk kompromis og alternativ for enormt mange der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

Læs mere:  Du skal til at tømme ud i venner eller families dødsbo, men hvordan håndtere du det?

rengøring i københavn


Alle har nok hørt vedrørende at rengøringsmidler kan give allergi og så er muligvis skadelige for miljøet. der ligne tusindvis af andre rengøringsmidler der kan så fjerne alt skidt og møg og alle virusser i sit hjem, også der er muligvis usunde også allergifremkaldende stoffer i mange af disse.
derfor kan så dét godt møbler forhindringer for dé dér ejer nemmere ved at få allergier og så hudlidelser. samtidigt hælder dé forskellige der overhovedet ikke behøver urolig sig om allergier, én stor kemikalier ud af i vasken på den måde at det kommer ind i vores kloaksystem. på dette punkt, er nok dét evt. én plus for allesammen, i hvert fald i det lange løb, måske at overveje hvilke rengøringsmidler det vor
benytter.