Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som folk men også vores miljø.
mange har måske stået med to forskellige produkter i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har ikke lige så mange skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige burde overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget enormt mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. fleste virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette overhovedet ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man virkelig ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i lille eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et skidt kompromis og alternativ for fleste der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

Læs mere:  Få privat rengøring i København og det er slut med det sure arbejde

rengøring i københavn


Alle har tiltrækkende hørt vedrørende at rengøringsmidler kan give allergi og så er muligvis skadelige for området. der forekomme tusindvis af forskellige rengøringsmidler der kan så bortskaffe alt skidt og møg også hver og en virusser i sit hjem, og så der er muligvis usunde og så allergifremkaldende stoffer i talrig af disse.
derfor kan dét dygtigt kreere situationer for de der ejer lettere ved at få allergier og så hudlidelser. samtidigt hælder dé forskellige dér næppe behøver urolig sig ifald allergier, en stor kemikalier ind i vasken på den måde at det bliver ind i vores kloaksystem. af dette punkt, er helt sikkert dét måske én lyspunkt for allesammen, i hvert fald i det lange løb, evt. at overveje hvilke rengøringsmidler det vores
benytter.