Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som folk men også vores miljø.
enormt mange har måske stået med to forskellige produkter i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har ikke lige så fleste skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige burde overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget enormt mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. fleste virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette slet ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i lille eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et nyttigt kompromis og alternativ for fleste der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

rengøring i københavn


Alle har nok hørt om at rengøringsmidler kan så give allergi og så er nok skadelige for området. der foreligge tusindvis af diverse rengøringsmidler der kan så bortskaffe alt nullermænd også alle bakterier i sit bo, og så der er næsten sikkert usunde og allergifremkaldende stoffer i en hel del af disse.
derfor kan dét fantastisk kreere ulykker for de der ejer lettere ved at få allergier og hudlidelser. samtidigt hælder de andre dér slet ikke behøver bekymre sig såfremt allergier, én stor kemikalier ud i vasken således at dét kommer ud af i vores kloaksystem. af dette punkt, er helt sikkert dét evt. en fordel for alle, i hvert fald i det lange løb, måske at overveje hvilke rengøringsmidler det vi
bruger.