Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som folk men også vores miljø.
mange har måske stået med to forskellige produkter i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har virkelig ikke lige så fleste skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige burde overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. fleste virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette slet ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man slet ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i mellem eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et fantastisk kompromis og alternativ for mange der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

Læs mere:  Spar tid og penge på håndværkerrengøring

rengøring i københavn


Er Helt Sikkert jeres gamle familiemedlemmer ligeledes blevet for gamle til selv at stå for rengøringen i deres eget hjem? Så burde de eje en rengøringsdame ansat. Dét kan så netop være rigtig stramt for gamle kvinder at få en omhyggelig rengøring i deres bo. Talløs kommuner står overfor besparelser, der skal gennemføres i hjemmeplejen, hvordan dé næppe vægter rengøringen hos gamle personer anderledes stort. De ønsker i stedet mere fokus af samvær medregne de ældre, om hjemmeplejen er næsten sikkert på besøg. Men gamle folk fortjener ligeledes et pletfrit hjem lige der hver og en os, der selv kan varetage vores rengøring. Rengøring Frederiksberg gider gøre det hele for, at dine gamle familiemedlemmer føler sig et hundrede procent trykke ved at eje styrke i deres hjem. Ergo er næsten sikkert forbindelse medregne køber yderst nødvendigt, også der har lyst til løbende være dialog med kunden, ifald det udførte arbejde er muligvis tilfredsstillende. Ergo gider det typisk forholde sig sådan, at en medarbejder tildeles en fast kunde. Dette medvirker foreløbig at medarbejderen lærer om de ældres krav og så ønsker.