Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som mennesker men også vores miljø.
mange har måske stået med to forskellige produkter i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har slet ikke lige så fleste skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige burde overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget enormt mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. enormt mange virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man slet ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i store eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et godt kompromis og alternativ for fleste der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

Læs mere:  Du skal til at tømme ud i venner eller families dødsbo, men hvordan håndtere du det?

rengøring i københavn


Alle ejer nok hørt om at rengøringsmidler kan så give allergi og er næsten sikkert skadelige for miljøet. der forekomme tusindvis af andre rengøringsmidler dér kan fjerne alt skidt og møg og allesammen bakterier i sit hjem, og så der er muligvis usunde også allergifremkaldende stoffer i rigelig af disse.
derfor kan så det godt kreere udfordringer for dé dér har nemmere ved at få allergier også hudlidelser. samtidigt hælder dé diverse der overhovedet ikke behøver bekymre sig vedrørende allergier, en vældig kemikalier ind af i vasken på den måde at det kommer ud af i vores kloaksystem. på dette punkt, er dét evt. en plus for hver og en, i hvert fald i det lange løb, måske at tænke hvilke rengøringsmidler dét vor
anvender.