Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som mennesker men også vores miljø.
fleste har måske stået med to forskellige produkter i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har overhovedet ikke lige så mange skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige skal overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. fleste virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette overhovedet ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man virkelig ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i store eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et skidt kompromis og alternativ for fleste der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

Læs mere:  Flytterengøring er det rigtige valg

rengøring i københavn


Er dine gamle familiemedlemmer ligeledes blevet for ældre til selv at stå for rengøringen i deres eget hjem? Så skal dé have en rengøringsdame ansat. Det kan netop være rigtig hårdt for ældre mennesker at få én omhyggelig rengøring i deres bo. Enormt Mange kommuner står overfor besparelser, dér burde gennemføres i hjemmeplejen, hvorfor de overhovedet ikke vægter rengøringen hos gamle mænd særlig stort. Dé ønsker i stedet meget mere brændpunkt på samvær medregne de gamle, om hjemmeplejen er nok på besøg. Man gamle personer fortjener også et pletfrit barndomshjem lige som allesammen os, der selv kan varetage vores rengøring. Rengøring Frederiksberg gider fikse alt for, at jeres ældre familiemedlemmer føler sig et hundrede procent trykke ved at have fremmede i deres barndomshjem. Derfor er muligvis kontakt med køber yderst essentielt, og så der gider løbende være dialog med klienten, såfremt dét udførte job er næsten sikkert tilfredsstillende. Ergo har lyst til dét typisk forholde sig sådan, at én medarbejder tildeles én fast køber. Dette medvirker foreløbig at medarbejderen lærer om de ældres krav også ønsker.