Rengøring, Allergi og miljøet


Rengøring med allergivenlige og neutrale rengøringsmidler er noget som man med fordel kan overveje. dette vil både gavne os som mennesker men også vores miljø.
fleste har måske stået med to forskellige ting i hånden da de skulle til at købe deres foretrukne rengøringsmiddel, og tænkt den ene er dyrer men har ikke lige så enormt mange skadelige stoffer i, men den anden er billigere. det er der man lige skal overveje med sig selv hvad man er til. man har en mulighed for at give lidt ekstra penge, men tilgengæld vil det hjælpe både allergikere og miljøet, og spare penge, hvilket selvfølgeligt også kan være nødvendigt. dilemmaet der fremkommer af dette problem er noget mange kan kende til og bliver nød til at tage stilling til på et tidspunkt. fleste virksomheder som f.eks. vika-clean.dk har dog ikke det problem da de altid tænker på miljøet først.

Kompromis af pris og allergivenlige stoffer

En mulighed som alle kunne overveje når de køber deres rengøringsmidler, er for det første at holde øje med tilbud på neutrale og allergivenlige rengøringsmidler. hvis dette slet ikke er tilfældet særligt ofte, kan man overveje at købe disse næsten ufarlige rengøringsmidler, hver anden gang man køber det. selvom man ikke køber allergivenligt hver gang kan det stadig gøre en forkel for miljøet, hvis man går fra at bruge skadelige stoffer hver gang, til at bruge det engang i store eller hvis man vil lave en drastisk ændring, så hver gang.
dette kunne være et nyttigt kompromis og alternativ for mange der står med rengøringen i huset/lejligheden, som lige tænker en ekstra gang over hvad de kommer i afløbet.

Læs mere:  Flytterengøring er det rigtige valg

rengøring i københavn


Alle ejer rigeligt hørt om at rengøringsmidler kan give allergi og er næsten sikkert skadelige for miljøet. dér findes tusindvis af adskillige rengøringsmidler der kan borttage alt skidt også hver og en virusser i sit barndomshjem, og der er usunde og så allergifremkaldende stoffer i en stor del af disse.
derfor kan dét fantastisk opfinde ulykker for dé der har lettere ved at få allergier også hudlidelser. samtidigt hælder de adskillige der ikke behøver bekymre sig såfremt allergier, en masse kemikalier ind i vasken på den måde at det kommer ud af i vores kloaksystem. på dette punkt, er helt sikkert det måske én plus for hver og en, i hvert fald i det lange løb, evt. at tænke hvilke rengøringsmidler dét vores
bruger.