Polering af båd gør den pæn igen

Hvis du har en fiberglas båd, er det vigtigt at holde den ved lige, sådan at den vil fortsætte med at se pæn ud. En fiberglas båd vil holde sin blanke overflade i lang tid hvis du sørger for at holde den ren, vokser den og holder den ude af direkte sollys. Skulle din båd være blevet mat, eller misfarvet, kan det være at det er tid til at lære polering af båd.

båd klar

Polering af båd, sådan gør du.

Ved polering af båd er der en enkel metode med få trin som du skal gøre brug af. Først skal du rense båden, først med vand og sæbe. Du kan med fordel bruge et blegemiddel som klorvand hvis båden har misfarvninger. Efter båden er afvasket er det tid til selve polering af båd.

Først skal du bestemme dig for om din båd kun har brug for polering, eller om den skal slibes og gøres pæn igen. Hvis båden som sådan er pæn, kan du nøjes med en polering af båd, hvis den er mere medtaget, kan det være en god ide at gå hårdere til værks. Efter polering af båd, er det godt at afslutte med en omgang voks.

Værktøj til polering af båd.

Når du går i gang med polering af båd findes der værktøj som kan gøre livet lettere for dig. Der findes blandt andet poleringsmaskiner som gør dig fri for selv at gøre en stor del af arbejdet. Når du bruger en poleringsmaskine er det vigtigt at starte ved lav hastighed og arbejde hastigheden op med tiden.

Læs mere:  Få poleringen af båd gjort ordentligt fra starten af

Ved polering af båd er der en enkel metode med få trin som du skal gøre brug af. Først skal du rense båden, først med vand og sæbe. Du kan med fordel bruge et blegemiddel som klorvand hvis båden har misfarvninger. Efter båden er afvasket er det tid til selve polering af båd. Først skal du bestemme dig for om din båd kun har brug for polering, eller om den skal slibes og gøres pæn igen. Hvis båden som sådan er pæn, kan du nøjes med en polering af båd, hvis den er mere medtaget, kan det være en god ide at gå hårdere til værks. Efter polering af båd, er det godt at afslutte med en omgang voks. Når du går i gang med polering af båd findes der værktøj som kan gøre livet lettere for dig. Der findes blandt andet poleringsmaskiner som gør dig fri for selv at gøre en stor del af arbejdet. Når du bruger en poleringsmaskine er det vigtigt at starte ved lav hastighed og arbejde hastigheden op med tiden.