iPhone 8 – Nyt design, bedre skærm, bedre kamera og meget mere

Apple er tilbage med en ny generation iPhones, denne gang i et helt nyt design af glas. iPhone 8’s overflade består af det mest holdbare glas nogensinde på en smartphone, med både glas på forsiden og bagsiden. En fedt- og finger- aftryksvisende belægning holder glasset rent og smukt. Herimellem et aluminiumsbånd, tidligere brugt i luftfartsindustrien, af samme høje kvalitet.
Dette udmunder i et stilrent og smukt design, som vi kender det fra Apple. iPhone 8 er fås i tre forskellige farver, space grey, sølv og guld.

iPhone 8 kommer med den nye Retina HD skærm, som med True Tone, 3D Touch og et endnu bredere farveområde, skaber en bedre visuel oplevelse end nogensinde før. iPhone 8 fås i to forskellige størrelser, med skærme på henholdsvis 4,7” og 5,5”.

Derudover kommer iPhone 8 med den stærkeste og mest intelligente chip i en smartphone nogensinde, A11 Bionic. Chippen har seks kerner, hvoraf fire, er op til 70% hurtigere end forgængeren. Derudover kommer iPhone 8 med en opgradering af det velkendte kamera med 12 MP og en masse nye funktioner, blandt andet “augmented reality”. Augmented reality, som går ud på at integrere animationer og animerede objekter, ind i den virkelige verden, trender i hele den teknologiske verden. Med iPhone 8’s kamera, kan du skabe dine egne virtuelle rum og tage del af en fremad stormende teknologi, hvor kun fantasien sætter grænser.

I modsætning til forgængeren, er iPhone 8 er designet til at være både vand og støvafvisende.

iPhone 8’s nye funktioner

Apple har med iPhone 8 valgt at gå i konkurrenternes fodspor og introducere trådløs opladning til iPhones, opladerkabler bliver ligesom jack-stikket, en del af fortiden. I forbindelse med dette, har Apple, skabt “AirPower”. AirPower er en platform hvorpå du kan lægge din iPhone, dit Apple Watch eller dine AirPods, hvorefter enheden på magiskvis, vil begynde opladning.

En af de mest banebrydende og omtalte funktioner er iPhone 8’s “Face ID” som går det muligt at låse din telefon op, betale med ApplePay og meget mere, med ansigtsgenkendelse. En funktion som sammen med Touch ID, er skabt for at gøre brugervenligheden endnu nemmere og hurtigere end før.

Derudover er det nye iOS 11 blevet lanceret og det skaber endnu flere muligheder for iPhone 8, heriblandt en opgradering af Siri, et arkiv over dine filer, live fotos, et nyt kontrolcenter og meget mere.