Handicaphjælper til undsætning

Der findes mange måder at være handicappet på. Nogle er født med handicaps, nogle får dem i takt med livets gang, nogle handicaps er fysiske og andre handicaps er psykiske, men fælles for dem alle er, at det kan være svært at få en normal hverdag til at hænge sammen, hvis man ikke fungerer helt som gennemsnittet.
Derfor har vi i vort velfærdssamfund heldigvis fundet ud af at holde hånden under de svageste i samfundet og sørge for, at de også kan få et ligeså fyldestgørende og værdigt liv som alle andre mennesker. Nogle mennesker er jo ikke mere værd end andre, blot fordi de besidder evnen til at gå, og andre ikke gør.

handicaphjælper

Sådan er verden heldigvis ikke skruet sammen.

Derfor kan man heldigvis i dag få skræddersyet en brugeroplevelse, hvor man får ansat en handicaphjælper til at lette presset fra ens hverdag.

Handicaphjælperens opgaver

En person som er ansat som handicaphjælper kan hjælpe med en hel række forskellige ting. Det kan både være de gængse hverdags aktiviteter. For eksempel, rengøring, indkøb, tøjvask, madlavning og så videre, men de kan også hjælpe dig med personlig hygiejne, hvis man ikke selv er i stand til det.
Derudover kan man også ansætte en person med hvem man skal ud og more sig. Den person kan tage den handicappede med hvem, hvor end han eller hun ønsker – i svømmehallen, i pølsevognen, i biografen, ud at skøjte. Ja, det er helt op til den enkelte bruger hvorhen han eller hun ønsker at bruge sin fritid.

Handicaphjælperen er din nye ven

Og med denne brugerordning bliver der skabt fantastisk mange venskaber på kryds og tværs, som alle nyder rigtig godt af. Man kan også aftale med sin handicaphjælper, at man gerne vil deltage i de events, festivaller og shows, der er rundt omkring i landet, hvor der også kommer andre handicappede som publikum, og man kan på den måde møde andre i samme situation.

Læs mere:  Rengøring, Allergi og miljøet