Få poleringen af båd gjort ordentligt fra starten af

Vi har alle prøvet at overfladen er kommet til at se mat ud – Og det har fået os til at tage fat i en klud og proppet noget polish på. Resultatet er positivt, da gelcoaten kommer til at skinne igen – Bare ikke for evigt.

klargøring af båd

Oxidering, som får din båd til at se mat ud er ikke blevet fjernet ordentligt. Det er derfor vigtigt at du er grundig i din rengøring, hvis du vælger at gøre det selv, da du ellers bare kan starte forfra om og om igen.

Er der ligeledes kommet småridser i båden kan det fjernes ved simpel slibning og derefter polering af båd.

Polering af båd kræver de rigtige maskiner

Det er vigtigt at du får de maskiner det kræver at polere en båd – Alt efter alder på båden kræver det nemlig om du skal have hårde eller finere maskiner til poleringen.

Det er oftest de nyere både som bruger de finere midler, da det sørger for at overfladen ikke tager skade. Til sammenligning skal en gammel båd bruge de hårdere maskiner (Dog ikke så det slider båden)

Når du er færdig med polering af båden skal du sørge for at den får det rigtige voks, da skidt og møg eller vil ramme båden igen efter et par uger.

Kunne du tænke dig at få din båd poleret? Så er der nogle vigtige ting du skal have styr på først. Det vigtigste er selvfølgelig at du har de rigtige materialer det kræver at polere en båd. Det kræver også at du er grundig i din rengøring af båden da du ellers vil komme til at gøre båden ren om og om igen, og derved spilde din egen tid. Det kræver nemlig at du får fjernet alt oxideringen på båden. Polering af båd er hårdt – Men med hjælp kan det blive meget nemmere. Få de rette maskiner som hjælp. Polering af båd er hårdt arbejde og kan nemt komme til at tage meget tid, alt efter hvor stor din båd er.

Læs mere:  Polering af båd gør den pæn igen