Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i fleste år har kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og udfordringer er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv håber og opnå det resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang såfremt måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få gjort eyelash extensions gider i først blive omhyggeligt guidet gennem de talrig adgange, der findes forskellige længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og alt andet lige utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig klienter vælter i søvn, da det er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og få øje på dét pæne resultat. nogen brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert helt sikkert ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da dét rigelig steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv falde af, hvis overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis mange områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man drømmer at passe fantastisk på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, såfremt man ønsker at opnå det højest mulige resultat. Når du forlader salonen må i overhovedet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i efterlader salonen kan i tilkøbe, forudsat virkelig ikke dét er nok med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man næppe bruger olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo utæmmet træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. når du en aften skal til et bredere arrangement og håber at give dine vipper ekstra så meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i skal bare huske at borttage den inden du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mange teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue flot og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

adskillig teenagere piger og damer går op i deres look, et nydeligt ydre er helt sikkert dét rette visitkort, trods ifald man er næsten sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. mangefold ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse sind er oftest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af da capo man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige beløb, men om man burde lave det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de en hel del anderledes make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det egentlig op. mangfoldig damer beslutter hver måned at handle 3-fem andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges valuta på makeup fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der slet ikke vælter af efter en dags tidsramme og lige her er næsten sikkert dét næppe altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I en god del år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende periode på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er slut, man behøver slet ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså godt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.