Det behøves ikke at være dyrt, at tage offentlig transport i København

Transport København

Der er gode muligheder for billig transport i København

De fleste vælger at investere i bil og køre i den hver dag, måske fordi de synes det er billigst eller bare fordi de bedst kan lide privat transport frem for offentlig transport. Men med de gode muligheder for billig transport i København, så kan det godt nogle gange betale sig at benytte sig af den offentlige transport, som der er flere gode grunde til. En af grundende er selvfølgelig, at man slipper for selv at skulle holde øje med trafikken og at man bare kan lukke øjnene indtil man er fremme ved sin destination. Der er dog også en økonomisk grund, fordi du kan nemlig købe 10-turskort, rejsekort o. lign som giver dig gode besparelser – er du studerende vil du også få ekstra rabatter og kan købe billige bus- og togkort. Så hvis du har en ældre bil og ikke har råd til en nyere og mere økonomisk bil, så vil du nemt kunne mærke forskel i økonomien, hvis du fremover benytter dig af anden transport i København og dermed slipper for at betale for benzin – mange biler er ikke særlig økonomiske og sluger meget benzin og derfor kan det sagtens være billigere at benytte anden slags transport i København.

Kom ikke for sent på arbejde eller i skole, benyt dig af transport i København

Undgå at få skæld ud af chefen og overarbejde, fordi du kommer for sent pga. at have siddet i lange køer i bilen, benyt i stedet offentlig transport i København og vær sikker på at komme frem til tiden, hver dag. Det er altid frustrerende at sidde og vente og vente i bilen, så tag fx hellere metroen eller et tog og undgå dette.

Læs mere:  Få klaret flytningen med et billigt flyttefirma

Langt de færreste svenskere har deres egen bil, når de har fået fast arbejde og vælger at køre frem og tilbage i den, men at køre i lastbil kan nogle gange være frustrerende, da man overhovedet ikke altid kan slippe for de lille trafikpropper og lange ventetider, hvis der fx er sket uheld eller bare på grund af der er meget trafik. mange vælger også bilen fremfor godstog eller bus, grundet de mener det er lastbilligere, men i fleste tilfælde er offentlig transport billigere, især hvis du kører rundt i en anderledes gul bil, som oftest bruger rigtig mange liter benzin pr. kilometer.